Heb jij een passie voor horeca? Ben je sociaal, behulpzaam en representatief? En wil je graag in de ochtend, middag of avond nog wat om handen hebben? Ons horecateam zoekt collega’s die houden van een leuke en afwisselende (bij)baan naast hun AOW en veel contact met gasten!

Ben jij er altijd vroeg uit, zoek je naar een gezellige én nuttige dagbesteding of help je graag ’s avonds nog een handje? Bij Green Planet hebben we een horecacounter met een binnen- en buitenterras. We bieden onze gasten daar een uitgebreid assortiment aan. Denk aan een kopje koffie, een lekker versbereid broodje, een gezonde salade of die ene Big Burger. Maar welke keuze de klant ook maakt, het is een goede keuze. Want bij Green Planet gaan we altijd voor kwaliteit. We willen dat gasten met een glimlach ons tankstation verlaten. Daarvoor zorgen we met ons uitgebreide assortiment, maar ook met een goed gesprek en oprechte interesse.

De voordelen van werken bij Green Planet
• Korte diensten, aantal uren per week mag variëren
• Geen zware lichamelijke inspanningen
• Geen ingewikkeld gedoe met computers
• Veel contact (én gezelligheid) met gasten en collega’s
• Inroosteren op beschikbaarheid, onderling ruilen mogelijk

Dit bieden wij jou
Naast een leuke werkplek en leuke collega’s bieden wij jou ook:
• Een salaris conform CAO Tankstations, €13,75 per uur inclusief:
o 8 procent vakantiegeldtoeslag
o 2 procent prestatiebonustoeslag
• Opbouw snipperuren: 5 weken per jaar betaald vrij
• Extra korting op brandstof en waterstof bij Green Planet
• Jaarlijks gezellig teamuitje waarbij je in de watten gelegd wordt

Green Planet: Best of both worlds
Green Planet is een uniek multifuel tankstation in Pesse. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het betekent dat we zowel traditionele, als groene – en dus duurzame – brandstoffen aanbieden. We gaan altijd voor ‘The best of both worlds’. Bij het tanken, in onze shop en horeca en in ons Seats2Meet-gedeelte. Bij ons kunnen gasten namelijk ook vergaderzalen huren of gratis komen flexwerken.

Vragen?
Klinkt deze vacature als echt iets voor jou? We kijken ernaar uit om kennis met je te maken! Wil je meer weten over deze vacature? Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Edward Doorten (initiatiefnemer van Green Planet) via edward.doorten@greenplanet.nl