Over ons

We lijken als tankstation misschien een vreemde eend in de bijt als het over duurzaamheid gaat. Het tegenovergestelde is echter waar. Als we ergens stappen kunnen maken in de vermindering van CO2-uitstoot en stikstof, is dat wel binnen de mobiliteit. En dus bij een tankstation.

Daarom willen we je graag meenemen in ons verhaal en vertellen hoe wij hier uitvoering aan geven. Bij Green Planet combineren we traditionele brandstoffen met de best mogelijke duurzame oplossingen die er vandaag de dag zijn. Tegelijkertijd werken we aan de introductie van de meest schone oplossingen van morgen. Deze oplossingen worden mede mogelijk gemaakt door de DKTI-Transport van het ministerie van I&W, de Connecting Europe Facility (CEF) en FCH-JU van de Europese Unie.

Onze missie luidt daarom:

Vandaag aan het werk voor de schonere en slimmere mobiliteit van morgen.

Visie

Dat brengen we op een aantal manieren in de praktijk:

  • We staan iedere dag voor jou klaar. Met traditionele én zo duurzaam mogelijke brandstoffen. We nemen daarbij zoveel mogelijk barrières voor je weg, waardoor jij vandaag al kunt kiezen voor een duurzamer alternatief. Maar, jij maakt jouw eigen keuze!​

  • Elke dag werken wij hard aan de introductie van nog meer duurzame energiedragers voor zowel transport als personenauto’s. Maar dit kunnen we niet alleen. Daarom werken we nauw samen met de overheid, kennisinstellingen en andere samenwerkingspartners. Zo brengen we kennis én kapitaal samen. De opgedane ervaring delen we natuurlijk. Want alleen op die manier komen we samen verder. ​

  • Gastbeleving staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom bieden we – naast producten als brandstoffen – ook comfort en vermaak. Dit doen we voor zowel de zakelijke, als de particuliere klant. Daarom faciliteren we vergaderlocaties en werkplekken, een carpoolplaats, gezonde maaltijden en verschillende andere diensten. Alles om het jou zo makkelijk mogelijk te maken.

Kernwaarden

  • Duurzaamheid: meer schone en duurzame oplossingen voor de mobiliteit.
  • Gemak: we proberen het jou zo makkelijk mogelijk te maken
  • Innovatie: er kan nog zoveel meer en het kan nog zoveel beter. Daarom werken we met onze partners samen aan allerlei innovaties.
Meer over innovaties

Dit maakt ons uniek

  • We zijn het meest vooruitstrevende tankstation van Europa
  • We leveren een bijdrage aan het oplossen van het overspannen stroomnet
  • We maken van een tankstation een integraal energiestation

Wij beloven…​

Dat wij voor al onze producten en diensten
een duurzamere oplossing hebben.​

Lukt dat niet?​

Dan horen we graag jouw feedback en doen we
onze uiterste best om dit aan te passen. 


Graag tot ziens bij;

Green Planet