Voor iedere bijeenkomst een gepaste ruimte

Wij bieden een groot aantal mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. Zo hebben we vergaderzalen voor 2 tot 60 personen en gratis flexwerkplekken. Een ruimte huren kost bij Seats2Meet Green Planet zes euro per persoon per uur. Welke ruimte je ook kiest. Deze prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee en water, de koelkasten gevuld met frisse dranken, het gebruik van de wifi en de printfaciliteiten en de mogelijkheid tot parkeren. Alle vergaderzalen zijn voorzien van een flatscreen voor het geven van presentaties.

New York

New York: de stad die nooit slaapt. Deze vergaderruimte is zeer geschikt voor vergaderingen en presentaties voor kleine tot middelgrote groepen.

Meer over New York
Vergaderruimte Dubai

Dubai

Dubai – de nieuwe parel in het Midden-Oosten – is de grootste vergaderruimte van Seats2Meet Green Planet. Deze mooie, ruime zaal is perfect voor presentaties en lezingen of vergaderingen met een grote groep mensen.

Meer over Dubai
Vergaderruimte S2M Pesse

S2M Downstairs

Vergaderruimte S2M Downstairs: een multifunctionele ruimte met veel daglicht. Door de diverse bankjes, tafels en stoelen, biedt vergaderruimte S2M Downstairs veel variatie qua opstelling. Zo is de vergaderruimte geschikt voor elke soort meeting!

Meer over S2M Downstairs