Keuze energiedragers

Tank voordelig Green Fuel 95 (benzineauto’s) en HVO Diesel light (dieselauto’s) met een GROTE KORTING van 20 ct. pér liter ten opzichte van de landelijke Shell-adviesprijs!

Ontdek onze energiedragers!

Kentekencheck

Voor iedere auto een duurzamer alternatief: gelukkig is het bijna altijd mogelijk. Met onze kentekencheck kun jij in een paar seconden zien welke groene(re) brandstof geschikt is voor jouw auto!

kentekenplaat
Soort
Groene keus
Minder uitstoot
Reinigt motor
Adviesprijs
Green Planet
 
Laden...

Let op: de prijzen worden elke maandag tot en met vrijdag om 08:00 uur geüpdatet.

Bij Green Planet willen we de wereld graag een stukje mooier maken. Maar Green Planet staat ook voor realisme. Dus begrijpen we heel goed dat jij niet in één keer het roer helemaal omgooit. Daarom nemen we je graag stap voor stap mee in de wereld van duurzame en klimaatneutrale brandstoffen.

Ben jij toe aan een stap in de groene richting? Gebruik onze handige tool om te kijken of jouw voertuig geschikt is voor één van onze groene(re) brandstoffen. Laat je verrassen en ontdek dat er ook voor jouw auto waarschijnlijk een groener alternatief is. Bij Green Planet is de keuze altijd aan jou. En welke keuze je ook maakt: we helpen je graag.

Kentekencheck

Wij willen iedere autogebruiker een duurzaam alternatief kunnen bieden. Om dit voor jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we de automatische Kentekencheck ontwikkeld. Dit systeem vertelt jou in een paar seconden welke groene brandstof geschikt is voor jouw auto.

Iedereen kan zijn eigen reden hebben om te switchen naar de groene brandstoffen van Green Planet. Maar welke reden je ook hebt: we helpen je graag met het uitzoeken van een groen(er) alternatief dat volledig bij jouw auto en jouw situatie past. Stap eens binnen in onze shop of doe de kentekencheck.

Meer over onze kentekencheck

Afwisselen met traditionele brandstoffen

Bijna alle moderne auto’s kunnen zonder problemen rijden op de groene brandstoffen van Green Planet. En wat ook goed is om te weten: veel van de duurzame alternatieven zijn prima af te wisselen met de traditionele brandstoffen. Wel zo handig als je eens ergens anders tankt. Zo kunnen Green Fuel 95 en Euro 95 prima afgewisseld worden, net als HVO Fuel en HVO Fuel Light met diesel. En deze groenere brandstoffen zijn net zo aantrekkelijk geprijsd als de traditionele brandstoffen. 

Shell & Green Planet

Alleen het beste is goed genoeg. Dat vinden we bij Green Planet, maar dat vindt Shell ook. Logisch dus dat Green Planet voor Shell als partner heeft gekozen. Shell is zelf ook druk bezig met het ontwikkelen van groene(re) brandstoffen. Neem GTL, een zeer schone brandstof waarvan aardgas de bron is. Perfect voor dieselmotoren! Of LNG, een brandstof voor vrachtwagens. Trucks die rijden op LNG stoten minder uit en hebben stillere motoren.