Vergaderen en flexwerken

Vergaderen in een unieke, duurzame omgeving? Zoek je een verrassende locatie voor een presentatie, workshop, cursus of lezing? Of ben je juist op zoek naar een centraal gelegen flexwerkplek? Green Planet heeft het allemaal.

Waarom kiezen voor Green Planet?

  • Ruime openingstijden
  • Gratis parkeren
  • Centraal gelegen, langs de A28
  • Uniek en duurzaam gebouw
  • Hybride vergaderen mogelijk
  • Gratis wifi, koffie en thee en printen

Wij bieden een groot aantal mogelijkheden voor een zakelijke bijeenkomst. Zo hebben we vergaderzalen voor 2 tot 60 personen en gratis flexwerkplekken. Een ruimte huren kost bij Seats2Meet Green Planet zes euro per persoon per uur. Welke ruimte je ook kiest. Deze prijs is inclusief onbeperkt koffie, thee en water, het gebruik van de wifi en de printfaciliteiten, de mogelijkheid tot parkeren en koelkasten gevuld met frisse dranken. Alle vergaderzalen zijn voorzien van een flatscreen voor het geven van presentaties en ook hybride vergaderen behoort zeker tot de opties.

Tarieven en arrangementen
Naast de keuze in verschillende vergaderzalen, hebben we voor vaste bezoekers de Flex Deal en bieden wij groepen ook vergaderarrangementen aan. Denk aan een gevulde koek bij ontvangst, een schaal met fruit of lekkere broodjes. Maar misschien wil jouw gezelschap wel zelf een lunch kiezen. Ook dat kan! Gebruik daarvoor onze menukaart. Een lunch bestellen kan vooraf of ter plekke, dus op de dag zelf.

Benieuwd naar wat bezoekers over onze vergaderruimtes zeggen of zelf je ervaring delen?

Klanten vertellen

Vergaderen

Naam
Reserveren
Aantal mensen
Faciliteiten
Geschikt voor
 
Laden...

Wil je meer weten over de mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op via: s2m@greenplanet.nl