Ben je opzoek naar een bijbaan en lijkt het werken in de horeca/shop je leuk? Dan hebben wij nu de ideale bijbaan voor jou! Als Shop- en Horecamedewerker bij Green Planet help je het ene moment klanten aan de kassa en het volgende moment maak je een heerlijke burger. Met zo’n bijbaan kun je gerust stellen dat geen dag hetzelfde is.

Je bent het gezicht van Green Planet voor onze klanten en bezoekers. Je helpt ze met vragen, bedient de kassa, houdt de horeca/shop netjes en verrast klanten met onze lekkere burgers, broodjes, heerlijke Segafredo-koffie en nog veel meer.

Wat verwachten we van jou?
In jouw werk staat contact met mensen centraal. Je hebt dan ook oprechte interesse in hen, kunt een gesprek beginnen en gaande houden en zet graag je beste beentje voor. Je bent klant- en servicegericht, representatief en flexibel en niet bang om aan te pakken. Op drukke momenten kan het namelijk flink aanpoten zijn! Je bent een teamplayer die het leuk vindt om met collega’s te werken en bent dol op afwisseling. Daarnaast ben je minimaal 24 uur in de week beschikbaar en ben je bereid om in de weekenden te werken.

En wat mag je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende en uitdagende bijbaan waarin je veel kunt leren en kunt doorgroeien. Je komt te werken in een gezellig, sociaal team en bij een bijzonder bedrijf. Green Planet is namelijk veel meer dan alleen een tankstation. We bieden je een salaris dat past bij jouw ervaring en de werkzaamheden die je gaat doen. Doe je je werk goed? Dan verdien je door bonussen extra.

Green Planet: Best of both worlds
Green Planet is een uniek multifuel tankstation in Pesse. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het betekent dat we zowel traditionele, als groene – en dus duurzame – brandstoffen aanbieden. We gaan altijd voor ‘The best of both worlds’. Bij het tanken, in onze shop en horeca en in ons Seats2Meet-gedeelte. Bij ons kunnen gasten namelijk ook vergaderzalen huren of gratis komen flexwerken.

Vragen?
Als je leuk geld wilt verdienen en echt wat wilt leren, dan moet je bij Green Planet zijn! Dus is een plek in ons shop- en horecateam echt wat voor jou? Dan kijken we ernaar uit om kennis met je te maken! Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan even contact met ons op!

edward.doorten@greenplanet.nl