Schijnbaar moeiteloos tover jij trends uit grote datasets. Je ontwerpt, ontwikkelt en onderhoudt interactieve dashboards en periodieke rapportages en draagt bij aan de ontwikkeling van onze methodes en tools voor data-analyse. Je bent een ICT-liefhebber en een Excel-specialist ineen, met aanleg voor projectadministratie. Herken jij jezelf in deze tekst? Lees dan vooral verder, want wij zoeken een junior data-analist!

Wat ga je doen?
Als junior data-analist speel je een cruciale rol in het analyseren van gegevens die essentieel zijn voor onze operationele beslissingen en strategische initiatieven. Jouw taken zullen zich vooral richten op het ondersteunen van onze duurzaamheidsprojecten en projecten rond innovatieve energieoplossingen. Je bent in staat om diepgaande analyses en vanuit daar aanbevelingen te doen. Zo ondersteun jij met data besluitvorming. Hierbij werk je samen met verschillende teams. Ook bied je ondersteuning op de projectadministratie zodat je Green Planet op alle vlakken leert kennen.

Wat verwachten we van jou?
We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, een echte specialist is en nieuwsgierig is naar de toekomst. Je beschikt over analytische vaardigheden en het vermogen om complexe problemen te doorgronden. SharePoint, OneDrive, Teams en Exact Online Projecten kennen geen geheimen voor jou.

Je hebt een relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding, zoals Data Science. Je hebt enige ervaring met data-analysetechnieken en tools zoals Power BI. Je bent administratief onderlegd of staat open om hier meer over te leren. Affiniteit met duurzaamheid en de energietransitie is een pré, net als enkele jaren werkervaring.

En wat mag je van ons verwachten?
We bieden je – afhankelijk van je werkervaring en opleiding – een salaris tussen de €2500 en €3500 bruto per maand. Daarnaast kun je rekenen op 8 procent vakantiegeld, 25 vrije dagen en een auto van de zaak of reiskostenvergoeding. Ieder jaar voeren we een gezamenlijk groeigesprek. Bij persoonlijke groei kun je rekenen op een salarisverhoging van 3,5 procent. We geven je daarnaast graag de mogelijk om af en toe thuis te werken.

Bij Green Planet gaan we samen voor resultaat. We nemen een belangrijke positie in, in de nieuwe wereld van low- en zero-emissie (truck)brandstoffen. We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en willen graag dat je met plezier naar je werk gaat. Daarom organiseren we regelmatig leuke uitjes of events voor het hele team.

Wie zijn wij?
Green Planet is van oorsprong een uniek multifuel tankstation in Pesse. Tegenwoordig geven we daarnaast uitvoering aan het creëren van ecosystemen. In alles wat we doen gaan we voor ‘Today for tomorrow’. Hoe we dat doen? Kijk op greenplanet.nl en ontdek hoe jij bij Green Planet het verschil kunt maken in de energietransitie!

Meer weten?
Klinkt deze vacature als echt iets voor jou? We kijken ernaar uit om kennis met je te maken! Wil je meer weten over deze vacature? Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Edward Doorten (initiatiefnemer van Green Planet) via edward.doorten@greenplanet.nl of via 06-55335811