09-09-2019

De Rijksoverheid start vandaag samen met bedrijven en maatschappelijke organisaties een langlopende campagne over de klimaattransitie. Onder de titel ‘Iedereen doet wat’ helpt de campagne mensen bij het maken van duurzame keuzes in en rond het huis. De campagne maakt duidelijk dat iedereen iets kan bijdragen: groot of klein, goedkoop of duurder. De vraag is niet of mensen iets kunnen doen voor het klimaat, maar wat ze kunnen doen.

Deze campagne sluit natuurlijk volledig aan bij de missie van Green Planet. Daarom is Green Planet één van de bedrijven die zich heeft aangesloten bij deze campagne. Wij helpen u graag om wat te doen via de volgende campagnes:

 

Gratis bandencheck

Een te lage bandenspanning zorgt voor een hoger brandstofverbruik, dus meer CO2 uitstoot. Andere gevolgen zijn minder grip op de weg en een langere remweg. Ook voor je veiligheid is een juiste bandenspanning dus erg belangrijk. Green Planet helpt graag om te zorgen voor het klimaat en jullie veiligheid. Check daarom bij ons gratis je bandenspanning! Zorg voor jezelf en voor het klimaat.

Periode: blijvend

 

Groen tanken loont

Rijden op groene brandstof geeft minder CO2 uitstoot, een mooie en makkelijke stap om een verschil te maken voor het klimaat dus. Green Planet vindt dat dit beloond mag worden! Onze GreenStar95 en BioSmart zijn altijd goedkoper dan de fossiele brandstoffen en je krijgt ook nog eens een gratis koffie als je groen tankt. Van 9 t/m 29 september krijg je – op vertoon van dit bericht – daarbovenop ook nog een gratis gevulde koek! Genoeg reden dus om groen te tanken bij Green Planet.

Periode: 9 t/m 29 september

 

Gratis CNG voor de afstand Pesse – Sint Petersburg bij aanschaf van een CNG/GroenGas auto bij WB Autoservice

Koopt u in de maand oktober een CNG/GroenGas auto bij WB Autoservice? Dan krijgt u daarbij gratis CNG voor de afstand Pesse – Sint Petersburg (2.285 km)! Let op: U krijgt de gratis CNG uitsluitend bij Green Planet.

Vergelijking brandstofkosten*: Benzine: 8 cent/km

                                                         Diesel: 6 cent/km

                                                         CNG/Groengas: 4 cent/km

* O.b.v. verbruik Audi A3 Sportback (G-tron) en brandstofprijzen 22-08-2019

Periode: 1 t/m 31 oktober 2019

 

   Snelladen en gratis flexwerken bij S2M Green Planet

Bij Green Planet kun je snelladen en ook gebruik maken van onze gratis flexwerkplekken! Laad je auto op, neem plaats en maak gebruik van onze gratis wifi, koffie en printer.

Periode: Blijvend

 

 

Voor meer informatie over de campagne: www.iedereendoetwat.nl