26-02-2021

De klimaatdoelstellingen dwingen ons CO2-emissies terug te dringen. Ook binnen het wegvervoer. Hoog tijd dus om in actie te komen. Maar hoe? We weten dat verduurzaming van transport over de weg een hele uitdaging is. Gelukkig hebben we bij Green Planet jarenlange ervaring met duurzame brandstoffen, energiedragers, voertuigen en techniek en kunnen we jou dus helpen bij het maken van de juiste keuze!

De klimaatdoelstellingen, emissievrije binnensteden en de rol van duurzame brandstoffen in aanbestedingen: als transporteur of verlader kom je voor flinke keuzes te staan. Want ook jouw bedrijf moet ergens de komende jaren verduurzamen. Wacht daarom niet tot het straks moet, maar maak het jezelf nu alvast gemakkelijk. Dat scheelt straks een hoop zorgen.

Bekijk onze webinar
Je wilt wel stappen zetten, maar ja, hoe pak je het aan? Tijdens een speciale webinar vertellen we over de mogelijkheden die je als transporteur of verlader hebt. Panelleden met kennis en ervaring geven antwoord op vragen als: Waar moet je rekening mee houden? Welke keuzes heb je? En wat kan het jou opleveren? We gaan in op duurzamere brandstoffen en energiedragers als LNG, HVO, groen gas, waterstof en High Power Charging, op voertuigen en op techniek.

Na de webinar heb je een completer beeld, meer kennis en overzicht en ben je beter op de hoogte van de laatste stand van zaken. Aanmelden voor de webinar kan via greenplanet-energy.nl/webinar. Daar is ook meer informatie over de verschillende mogelijkheden te vinden.

Haak je aan?
Ja, verduurzaming is een uitdaging. Maar het kan je ook heel veel opleveren:
– Je blijft welkom in binnensteden en milieuzones
– Je werkt aan een innovatief bedrijf
– Je blijft kansrijk in aanbestedingen
– Je zorgt voor een lagere CO2-uitstoot

 

 

Dit project wordt uitgevoerd onder de regeling DKTI-Transport van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en medegefinancierd door Connecting Europe Facility van de Europese Unie (CEF).