03-11-2021

Bijzonder bezoek vanmiddag voor Green Planet! Een delegatie uit Estland onder leiding van minister Taavi Aas (Economische Zaken en Infrastructuur) kwam bij Green Planet om met eigen ogen te zien wat er bij het multifuel tankstation gebeurt op het gebied van duurzame mobiliteit.

Het bezoek van de minister, de plaatsvervangend secretaris-generaal voor Energie en Minerale Hulpbronnen, verschillende adviseurs, betrokkenen bij de Estse ambassade in Den Haag en tal van ondernemers hoort bij een tweedaags programma waarin energietransitie en waterstof centraal stond.

Koplopers
De afgelopen dagen ging de Estse delegatie langs bij een aantal koplopers op het gebied van energietransitie, zoals Qbuzz, Holthausen, New Energy Coalition, Groningen Seaports, Hyzon Motors en dus Green Planet.

‘We voelen ons vereerd’
“Een mooi rijtje met organisaties om tussen te staan”, vindt eigenaar Edward Doorten. Hij noemt het bezoek fantastisch en kijkt er met een zeer positief gevoel op terug. “We voelen ons vereerd dat de Estse delegatie de moeite heeft genomen om ook hier te kijken naar al het moois dat we – vaak samen met anderen – doen.”