Emissievrij rijden

Zero-emissie rijden voor iedereen beschikbaar maken: dat is het doel van Green Planet Mobility. Want emissievrij rijden moet voor iedereen betaal- en bereikbaar zijn. Ga samen met ons voor 100 procent groen en kies voor doen.

Met Green Planet Mobility helpen wij particulieren en zakelijke rijders met het hele traject: van de keuze voor een zero-emissie voertuig (een voertuig zonder uitstoot), de aanschaf en het uiteindelijke gebruik. Via onze online showroom kun je een emissievrije auto kopen. Zakelijke rijders kunnen ook kiezen voor lease. We doen er alles aan om de aanschaf van een zero-emissie voertuig voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Want zeg nou zelf: deze nieuwe wereld is al ingewikkeld genoeg.

Meer informatie

Waarom Green Planet Mobility?

  • We bieden je de beste zero-emissie occasions die er zijn
  • We zorgen voor gemak: koop online of kies voor full operational occasion lease
  • We gaan voor de gunstigste verkoopprijzen en maandtermijnen
  • We helpen je bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van je huishouden of bedrijf

Neem contact op
Heb je vragen over Green Planet Mobility? Interesse in het kopen of leasen van een emissievrije auto? Neem dan contact op met onze specialisten via mobility@greenplanet.nl.

Meer informatie

Over Green Planet
Bij Green Planet in Pesse kunnen weggebruikers slimmer en schoner tanken. Want naast de traditionele brandstoffen zijn er ook meer duurzame, schone en energieneutrale alternatieven te vinden. Green Planet loopt als tankstation voorop als het gaat om duurzaam en bewust rijden. Dit doen wij door samen met verschillende partners allerlei innovatieve ideeën rondom onder meer elektrisch rijden en waterstof te ontwikkelen. Bij Green Planet kunnen bezoekers daarnaast gebruik maken van diverse andere faciliteiten. Zo zijn er vergaderruimtes, gratis flexwerkplekken, is er een shop en biedt ook de horeca verschillende mogelijkheden.

Meer over Green Planet