“Wat begon met een zoektocht naar een centrale plek voor een overleg, heeft geresulteerd in al heel wat bijeenkomsten bij Seats2Meet Green Planet. En dat bevalt goed. Het parkeren is een groot voordeel en de prijs-kwaliteitverhouding is ook nog eens hartstikke goed.

Als projectmedewerker bij UMCG Ambulancezorg ben ik betrokken bij allerlei projecten. Daarvoor organiseer ik regelmatig sessies met bijvoorbeeld inhoudsdeskundigen, eigenlijk altijd bij Green Planet. Een bewuste keuze. Het is een mooie plek en een andere omgeving inspireert altijd. Mensen reageren ook iedere keer positief verrast als ze hier komen. Op kantoor word je toch vaak afgeleid door de standaarddingen. Door ergens anders te vergaderen haal je mensen uit die werksfeer, waardoor ze zich volledig kunnen focussen op het onderwerp dat centraal staat. Meestal zorgt dat ook voor een opkomst van 100 procent. Mensen komen hier graag, weten dat het goed is. Een groot voordeel voor mij, want dan heb ik iedereen aan tafel en is de focus beter.

Bij Green Planet kunnen we met z’n allen goed aan het werk. Ik functioneer dan als procesbelegeider. Maar ik heb ook wel eens bijeenkomsten met grotere groepen. Dan gaan we meestal voor de vergaderruimte Dubai.

Een mooi bijkomend voordeel van Seats2Meet Green Planet is de ligging: mooi centraal. De locatie zelf is ook heel prettig. Het kleurgebruik is goed, het is er lekker rustig en er is heel goede koffie. Daarnaast kun je gebruikmaken van allerlei andere faciliteiten en is er qua lunch ook van alles mogelijk. Je krijgt waar voor je geld, en nog een beetje extra.”

Machiel de Vink

Machiel de Vink

Projectmanager UMCG Ambulancezorg
Overzicht verhalen