Voor een-op-een-coaching en kleine groepen kiest Paul Claessens (Kenneth Smit) regelmatig voor een ruimte in S2M Green Planet. “De locatie verbaast mij iedere keer weer. Ik vind daar de rust en comfort die je niet verwacht boven een tankstation.”

Paul Claessens is trainer en coach. Zijn werk doet hij op locatie van de klant of extern. Waar hij voor trainingen vaak kiest voor een zalencentrum van een hotel, gaat hij bij een-op-een-coaching en kleine groepen liever voor kleinschaligere ruimtes die goed bereikbaar zijn en waar je rustig kunt overleggen. “S2M Van Green Planet is daarbij één van mijn favorieten.”

Claessens werkt voor Kenneth Smit, een franchisegever waar ruim zestig ondernemers deel van uitmaken. Het bedrijf ondersteunt organisaties, teams en mensen bij hun ontwikkeling door hen te trainen, coachen en adviseren. Paul Claessens is één van de ondernemers.

“S2M Green Planet biedt ruime kamers, modern meubilair, een beamer of scherm voor projectie, flipovers met verse stiften, lekkere koffie, fris in de koelkast en de mogelijkheid om een heerlijk broodje te bestellen. Het personeel is vriendelijk, stelt zich flexibel en klantgericht op en reageert snel op berichten. Ook het reserveren gaat makkelijk”, deelt hij zijn ervaringen.

“Er hangt een dynamische sfeer. Onder leiding van de altijd enthousiaste ondernemer Edward Doorten, werkt er een jong team aan duurzame, fossielvrije mobiliteit. Dat zorgt voor inspiratie. Ja, S2M Green Planet is een absolute aanrader!”

Paul Claessens

Paul Claessens

Overzicht verhalen