Regelmatig maakt Coca-Cola gebruik van de vergaderruimtes van S2M Green Planet voor vergaderingen en bijeenkomsten. En dat bevalt goed, zo vertelt salesmanager Richard in ’t Veld. Hij geeft S2M Green Planet zelfs een 9!

“We maken met veel plezier gebruik van de meer dan uitstekende faciliteiten van S2M Green Planet. Dat doen we voor onze vergaderingen en bijeenkomsten met de regio-accountmanagers van Noordoost-Nederland. Green Planet ligt voor hen centraal, waardoor het makkelijk bereikbaar is voor de collega’s”, vertelt Richard.

Coca-Cola Enterprises is de bottelarij en distributeur van Coca-Cola met een zeer breed scala aan producten zoals Coca-Cola, Sprite, Fanta, Fuze Tea en vele andere merken. “De gastvrijheid is goed, net als de uitstekende faciliteiten om te vergaderen. Met de persoonlijke zorg en de goede lunch een prima basis voor een dag vergaderen zonder dat het ergens tekortschiet. Een aanrader!”

 

Hij is vooral tevreden over de service. “Die is zeer goed te noemen. Duidelijkheid en gastvrijheid voeren bij S2M Green Planet de boventoon. Er wordt altijd de helpende hand geboden. Of het nou gaat om bijvoorbeeld de aanwezige hardware of het zetten van een kop koffie. Als ik alles in een cijfer moet vatten, geef ik S2M Green Planet een heel mooie 9.”

 

Een ander voordeel noemt hij de duurzame kant van Green Planet. “We hebben hier een mooie presentatie gehad van onze nieuwe bedrijfsauto’s. Vanaf dit jaar gaan we met ons wagenpark over naar volledig elektrisch. Voor het laden kunnen we mooi bij Green Planet terecht.”

Richard in ’t Veld

Richard in ’t Veld

Overzicht verhalen