De mooiste fietsroutes door een prachtig stukje natuur!

Het Dwingelderveld: het grootste natte heidegebied van West-Europa. Een prachtig natuurgebied dat je een keer gezien moet hebben. Vanaf Green Planet kun je eenvoudig naar het Dwingelderveld en de omgeving hiervan fietsen. Daarom hebben we twee fietsroutes voor je bedacht met een smakelijke afsluiting en/of pauze onderweg. 

 

Het Dwingelderveld brengt je prachtige vergezichten, stilte en een uitgestrekte heide. En misschien wel een ontmoeting met één van de schaapskuddes! We hebben twee fietsroutes door het bijzondere gebied bedacht: een route die geschikt is voor het hele gezin (16,2 kilometer) en een lange route (57,7 kilometer). De routes zijn makkelijk te volgen omdat we gebruik hebben gemaakt van de bekende fietsknooppunten. Maar let op, het aantal kilometers kan iets afwijken.

Hieronder kun je één van de fietsroutes en arrangementen reserveren. Na reservering en de bevestiging kun je de fietsroute gratis ophalen bij Green Planet. Jouw auto kun je bij ons parkeren. Green Planet is het begin- en eindpunt van de route. Wel zo handig! Weer terug bij de auto met een vieze fiets? Maak dan gerust gebruik van onze speciaal aangelegde wasplaats.