“Today for tomorrow. Het is niet alleen het slogan van Green Planet, maar inmiddels ook mijn eigen levensmotto. Iedere dag werken we binnen Green Planet aan het beste voor morgen. Zo hebben we een tankstation kunnen neerzetten die nergens anders in Europa te vinden is. We bieden hier namelijk voor zowel trucks als auto’s reguliere, traditionele brandstoffen én verschillende low- en zero-emissie brandstoffen en energiedragers aan.

We willen de wereld graag beter én groener maken, maar weten ook dat dat niet in één dag gaat en dat daar veel meer voor nodig is dan alleen het aanbieden van groene brandstoffen. Daarom gaan wij net wat verder. Want iedere stap in de groene richting telt.

Zo zijn we initiatiefnemer en coördinator van acht grote energietransitieprojecten waarin we samenwerken met 73 partners. Al deze projecten zijn gericht op het reduceren van CO2- en stikstofuitstoot in de mobiliteit (breed) en op bouwlocaties. En met Green Planet Mobility maken we met het verkopen en verleasen van occasions duurzaam rijden voor iedereen mogelijk.

Ik ben niet groen geboren, wel groen geworden. We hebben de afgelopen tijd met z’n allen enorm veel energie verbruikt. Dat moet anders. Ik vind niet dat we de volgende generaties met dit probleem kunnen opzadelen. Natuurlijk realiseer ik me dat we maar een kleine speler zijn, maar als je je daar door laat leiden verandert er nooit iets. We moeten aan de slag. Dat ik daar – met vele anderen – een rol in kan en mag spelen geeft mij een enorm gevoel van trots.”

Edward

Edward

Initiatiefnemer Green Planet
Alle gezichten van Green Planet