“Green Planet is echt een leuke plek om te werken. Na mijn emigratie uit Curaçao ben ik bij Green Planet gaan werken in de horeca. In korte tijd ben ik opgeklommen tot meewerkend voorvrouw. Tegelijk doe ik een studie om ook mijn Nederlandse horecapapieren te krijgen.

Als horecamedewerker draai je verschillende soorten diensten. Tijdens de ochtenddienst doe je vooral veel voorbereidende werkzaamheden. Je zorgt dat de koffiemachine aan is, bakt broodjes en legt bijvoorbeeld het beleg klaar. Tijdens de middagdienst ruim je op en bereid je alles voor, voor de avonddienst. ’s Avonds kan het flink druk zijn met veel bestellingen. Die afwisseling vind ik hartstikke leuk.

In de horeca krijgen we veel vrachtwagenchauffeurs of mensen die onderweg zijn over de vloer. Veel van hen zijn inmiddels vaste gast geworden. Ze keren regelmatig terug en maken graag even een babbeltje. Ook komen er weleens toeristen wat eten bestellen. Hun reacties op Green Planet zijn super.

Dat ik mag werken voor zo’n unieke formule vind ik bijzonder. Het is leuk om betrokken te zijn bij alles wat er hier gebeurt. Dat maakt je zelf ook bewuster.

Noivis

Noivis

Meewerkend voorvrouw horeca
Alle gezichten van Green Planet