Werken bij Green Planet!

Van waterstof tanken en transporteren of het zelf opwekken van stroom voor een snellaadomgeving voor bestelbussen en vrachtwagens tot zero-emissie bouwlocaties: bij Green Planet doen we veel meer dan alleen het aanbieden van traditionele en duurzame brandstoffen. Maar er gebeurt zoveel moois, dat we wel wat ondersteuning kunnen gebruiken bij al onze projecten. Daarom zoeken we een coördinator Energietransitieprojecten (fulltime)!

Je bent breed technisch geïnteresseerd en hebt aanleg voor techniek, bij voorkeur met specialisatie in elektrotechniek en ICT. Je leest graag over innovatieve technische oplossingen in de energietransitie en bent meer dan nieuwsgierig naar alle mogelijkheden. Je bent een systeemdenker en een echte doener. Als het moet steek je je handen letterlijk uit de mouwen. Want als je eenmaal diep in onze projecten zit, ga je leidinggeven aan meerdere werkpakketten en uitvoerende specialisten. Het is daarom belangrijk dat je overzicht weet te houden en specialismen aan elkaar weet te verbinden.

 

Wat ga je doen?
Als coördinator regel jij alles rond onze projecten. Dat begint met het doorgronden van de projecten en het verzorgen van de administratie. Ook woon je meetings bij en ga je langzamerhand steeds meer leidinggeven aan de uitvoering. Wanneer projecten gereed zijn, leg je zelfstandig of met je collega’s de verbinding met de marketing en sales ervan.

 

Wat verwachten we van jou?
Je bent leergierig en een doorzetter. Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond, bij voorkeur technische bedrijfskunde. Werkervaring is mooi meegenomen, maar voor ons niet een must. Wel zoeken we iemand die innovatief, analytisch, vasthoudend en resultaatgericht is. Je hebt gevoel voor techniek, kunt oplossingsgericht denken en bent in staat om zowel zelfstandig, als in teamverband te werken. Je bent vaardig met de programma’s van Microsoft Office en kunt SWOT-analyses doen.

Misschien heb je nog niet veel ervaring met administratieve werkzaamheden. Wij zorgen dat je wordt thuisgebracht in de projecten en in onze administratieve systemen. Je werkt hiervoor samen met onze senior medewerkster. Ook ga je nauw samenwerken met onze projectmanager en technisch adviseur.

 

En wat mag je van ons verwachten?
Bij Green Planet gaan we samen voor resultaat. We nemen een belangrijke positie in, in de nieuwe wereld van low- en zero-emissie (truck)brandstoffen. In dat proces heeft iedereen een rol: van de collega’s in de shop en horeca, onze (sales)adviseurs en marketingcollega’s tot de afdelingen Business Development & Improvements en Finance & Controle. Hoewel je veel werkzaamheden zelfstandig uitvoert, kom je te werken in een mooi team met gedreven collega’s. Jij herkent jezelf in onze missie en je ziet het als een uitdaging om daar een bijdrage aan te leveren.

We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat. Werken bij Green Planet geeft je een trots gevoel en maakt je blij. We bieden je – afhankelijk van je werkervaring en profiel – een salaris tussen de €2500 en €3000 bruto per maand. Daarnaast krijg je de beschikking over een batterij of waterstof elektrische auto van de zaak.

 

Wie zijn wij?
Green Planet is van oorsprong een uniek multifuel tankstation in Pesse. Tegenwoordig geven we daarnaast uitvoering aan het creëren van ecosytemen. In alles wat we doen gaan we voor ‘Today for tomorrow’. Hoe? Kijk op greenplanet.nl en ontdek hoe jij bij Green Planet het verschil kunt maken in de energietransitie!

 

Vragen?
Klinkt deze vacature als echt iets voor jou? We kijken ernaar uit om kennis met je te maken! Wil je meer weten over deze vacature? Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Edward Doorten (initiatiefnemer van Green Planet) via edward@doorten.nl of via 06-55335811.