Haak je aan of haak je af?

De klimaatdoelstellingen dwingen ons CO2-emissies terug te dringen. Ook binnen het wegvervoer. Hoog tijd dus om in actie te komen. Maar hoe? We weten dat verduurzaming van transport over de weg een hele uitdaging is. Gelukkig hebben we bij Green Planet jarenlange ervaring met duurzame brandstoffen, energiedragers, voertuigen en techniek en kunnen we jou dus helpen bij het maken van de juiste keuze!

Webinar

Je wil wel stappen zetten, maar ja, hoe pak je het aan? Elke tweede woensdag van de even maand houden wij speciale webinars om je hierbij te helpen. Tijdens deze webinars gaan we in op de mogelijkheden die je als transporteur of verlader hebt. Waar moet je rekening mee houden? Welke keuzes heb je? En wat kan het jou opleveren? We vertellen je meer over duurzamere brandstoffen en energiedragers als LNG, HVO, groen gas (CNG), waterstof en High Power Charging, over voertuigen en over techniek.

Na de webinar heb je een completer beeld, meer kennis en overzicht en ben je beter op de hoogte van de laatste stand van zaken.

De volgende webinar staat gepland op woensdag 9 juni en zal gaan over emissievrije binnensteden. Ons panel bestaat uit sprekers van o.a. TLN, Evofenedex, Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Vredeveld Logistic Solutions en Nijenhuis Truck Solutions. Samen met dit panel gaan we in op vragen als: hoe kom je straks nog met je truck de binnenstad in? En ga je je niet scheel betalen aan vrachtwagenheffing?

Meld je aan voor de webinar

De klimaatdoelstellingen, emissievrije binnensteden en de rol van duurzame brandstoffen in aanbestedingen: als transporteur of verlader kom je voor flinke keuzes te staan. Want ook jouw bedrijf moet ergens de komende jaren verduurzamen. Wacht niet tot het moet, maar maak het jezelf nu alvast makkelijk. Dat scheelt straks een hoop zorgen.

Haak je aan?

Ja, verduurzaming is een uitdaging. Maar het kan je ook heel veel opleveren:

  • Je blijft welkom in binnensteden en milieuzones
  • Je werkt aan een innovatief bedrijf
  • Je blijft kansrijk in aanbestedingen
  • Je zorgt voor een lagere CO2-uitstoot
  • Je voorkomt hoge kosten aan kilometerheffing per 2024

In gesprek met onze adviseur

Wil jij ook een stap in de groene richting zetten, maar weet je niet welke stap het beste voor jouw bedrijf is? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met één van onze adviseurs. Samen kijken we waar kansen liggen en hoe jij je kunt wapenen tegen het sterk veranderende landschap.

Maak een afspraak

Green Planet: today for tomorrow

Green Planet is een multifuel tankstation aan de A28 bij Pesse (Drenthe). Wij geloven in een tankstation dat méér biedt. Dus ook de meest duurzame brandstoffen. Zo werken we vandaag nog aan het schonere transport van morgen.

We helpen innovatieve transportbedrijven graag bij hun keuze voor een duurzamere brandstof of energiedrager. Daarbij kijken we altijd wat het beste in de situatie en bij het bedrijf past. Ook hebben we veel kennis in huis over subsidies en wet- en regelgeving.

Meer over Green Planet