Waterstof tanken in ons testteam

Ons waterstoftankpunt is binnenkort getest en goedgekeurd! Toch willen wij nog een stapje verder gaan, door te beginnen met een H₂-testteam. Dit team bestaat uit (max. 25) consumenten die bij ons waterstof mogen tanken voor € 7,50/kg inclusief btw. In ruil hiervoor ontvangen wij graag feedback. Dankzij deze feedback kunnen wij het waterstoftanken optimaliseren. Zo brengen we waterstoftanken naar het hoge niveau van service en kwaliteit waar Green Planet voor staat!

Wil jij je aansluiten bij ons H₂-testteam? Meld je dan nu aan!

Aanmelden

Over Green Planet
Bij Green Planet in Pesse kunnen weggebruikers slimmer en schoner tanken. Want naast de traditionele brandstoffen zijn er ook meer duurzame, schone en energieneutrale alternatieven te vinden. Green Planet loopt als tankstation voorop als het gaat om duurzaam en bewust rijden. Dit doen wij door samen met verschillende partners allerlei innovatieve ideeën rondom onder meer elektrisch rijden en waterstof te ontwikkelen. Bij Green Planet kunnen bezoekers daarnaast gebruik maken van diverse andere faciliteiten. Zo zijn er vergaderruimtes, gratis flexwerkplekken, is er een shop en biedt ook de horeca verschillende mogelijkheden.

Meer over Green Planet

Dit project wordt uitgevoerd onder de regeling DKTI-Transport van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en medegefinancierd door Connecting Europe Facility van de Europese Unie (CEF).