Wij maken tanken graag een beetje leuker

Bij Green Planet vinden we een goede service erg belangrijk. Tanken is iets wat moet gebeuren, maar eigenlijk niet leuk om te doen. Daarom willen wij dit graag een beetje leuker maken door het bieden van gemak en een goede service. Om die reden hebben wij de Service Saturday in het leven geroepen. Je kunt dan tijdens je bezoek aan Green Planet meteen even gratis je bandenspanning, olie en ruitenwisservloeistof laten checken. Moet er wat bijgevuld worden? Dan doen we dat ook graag voor je!

Wat is Service Saturday?

Elke eerste zaterdag van de maand is onze servicemedewerker van 9:00 tot 17:00 uur aanwezig om jouw auto gratis onder handen te nemen. Wat doet hij dan zoal?

  • Gratis controle van bandenspanning
  • Gratis checken van oliepeil
  • Gratis schone voorruit
  • Gratis hulp bij tanken
  • Moet er iets bijgevuld worden? Dan helpt hij je bij het kopen van de juiste vloeistof en vult deze meteen voor je bij!

Veiliger en groener de weg op met Service Saturday

Met een juiste bandenspanning heb je meer grip op het wegdek en rij je dus veiliger. Maar wist je dat het ook nog eens zorgt voor een verlaging van je CO₂-uitstoot? Dat komt doordat je minder brandstof verbruikt. Daarmee is  Service Saturday dus een win voor jou, je auto en onze planeet!