13-07-2021

Zero-emissie rijden voor iedereen beschikbaar maken: dat is het doel van het nieuwe Green Planet Mobility. Want emissievrij rijden moet voor iedereen betaal- en bereikbaar zijn. Daarom helpt Green Planet Mobility zowel particulieren als zakelijke rijders met het gehele traject.

Bij het aanschaffen van een zero-emissie voertuig (een voertuig zonder uitstoot) komt heel wat kijken. Ook zijn deze auto’s vaak nog flink duurder dan een regulier voertuig. Green Planet Mobility steekt daarom in op occasions, oftewel tweedehandsauto’s. Zo zijn er bij Green Planet Mobility permanent verschillende elektrische én waterstofauto’s zoals de Toyota Mirai te krijgen.

Waterstofauto’s zijn niet alleen goed voor het milieu, ze rijden ook ontzettend comfortabel. En bij een waterstoftankstation als Green Planet tank je straks in 5 minuten genoeg voor het rijden van 500 kilometer. Ook wordt het aantal snelladers bij Green Planet uitgebreid met eigen snelladers. Na zo’n 30 minuten kunnen automobilisten weer 200 kilometer rijden.

Meer weten? Klik dan hier.

Occasions kopen of leasen
Via de online showroom van Green Planet Mobility kun je een emissievrije auto kopen. Zakelijke rijders kunnen ook kiezen voor lease. Ervaren adviseurs helpen je met iedere stap, dus van de keuze voor een zero-emissie voertuig, tot de aanschaf en het uiteindelijke gebruik. “We willen zo emissievrije mobiliteit voor iedereen toegankelijk maken”, legt Ruurt Georg – compagnon van Green Planet Mobility – uit. “We verkopen alleen elektrische auto’s met energieopslag in batterijen of in waterstof. En allemaal occasions, dus goed betaalbaar.”

 

Emissievrij rijden mogelijk maken
Green Planet Mobility zit op dezelfde locatie als Green Planet. “Ik vind het prachtig dat we zo de volgende stap zetten. We faciliteren met het tankstation niet alleen het emissievrij rijden, we helpen het nu ook mogelijk maken”, vertelt initiatiefnemer Edward Doorten. “We garanderen the best value for money en ontzorgen van A tot Z. Daar zit onze kracht. Ons team bestaat uit echte autoliefhebbers die gaan voor de allermooiste en beste zero-emission occasions.”

Waarom Green Planet Mobility?

  • We bieden je de beste zero-emissie occasions die er zijn
  • We zorgen voor gemak: koop online of kies voor full operational occasion lease
  • We gaan voor de gunstigste verkoopprijzen en maandtermijnen
  • We helpen je bij het verminderen van de ecologische voetafdruk van je huishouden of bedrijf