Dat is pas zorgeloos rijden

Full operational lease (alleen met KvK-inschrijving)

Wil jij zorgeloos rijden en nergens meer aan hoeven denken? Dan is full operational lease de oplossing. Voor een vast maandtermijn weet jij altijd waar je aan toe bent. Zo rij jij zonder zorgen in de mooiste elektrische auto’s of waterstofauto’s. Wij zorgen ervoor dat jouw elektrische auto of waterstofauto in topconditie is én blijft. Onderhoud, verzekering, pechhulp; je hoeft er niet aan te denken, want het is al geregeld door ons. Dat is wel zo makkelijk!

Leasevoorstel
Klik bij één van de occasions op onze website op de knop om een leasevoorstel op maat aan te vragen. Wij gaan vervolgens voor je aan de slag en komen met een passend aanbod. Via de mail krijg jij dan een totaaloverzicht met de leaseprijs die bij jou past en alle bijkomende opties. Wij zijn gespecialiseerd in occasions en wij hebben altijd een ruime voorraad. Dat betekent dus snel rijden in jouw elektrische auto of waterstofauto!

Meer informatie

Flexlease

Kies je voor full operational lease van een occasion van Green Planet Mobility, dan kies je automatisch voor Flexlease. Met Flexlease geven wij je een flexibele looptijd, waarbij je tussendoor kunt kiezen voor een andere occasion uit ons aanbod. Overstappen naar een andere auto kost maar 5% van de verkoopprijs (bij aanvang leaseperiode). Wil je helemaal stoppen met leasen? Dat kan op elk moment (zonder opgave van reden) en kost slechts 10% van de verkoopprijs. Leasen bij Green Planet Mobility is dus altijd flexibel!

Voordelen van leasen via Green Planet Mobility

  • Zorgeloos rijden
  • Een vast maandtermijn, de gehele looptijd
  • All-in een emissievrije auto leasen
  • Inclusief verzekering, beheer, 24/7 pechhulp en schadeafhandeling

Neem contact op
Wil je graag contact met ons opnemen? Dat kan! Onze specialisten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Snel een antwoord op jouw vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-7603441 of via WhatsApp. Mailen kan ook op mobility@greenplanet.nl. Bekijk onze contactpagina voor meer informatie

Meer informatie

Over Green Planet
Bij Green Planet in Pesse kunnen weggebruikers slimmer en schoner tanken. Want naast de traditionele brandstoffen zijn er ook meer duurzame, schone en energieneutrale alternatieven te vinden. Green Planet loopt als tankstation voorop als het gaat om duurzaam en bewust rijden. Dit doen wij door samen met verschillende partners allerlei innovatieve ideeën rondom onder meer elektrisch rijden en waterstof te ontwikkelen. Bij Green Planet kunnen bezoekers daarnaast gebruik maken van diverse andere faciliteiten. Zo zijn er vergaderruimtes, gratis flexwerkplekken, is er een shop en biedt ook de horeca verschillende mogelijkheden.

Meer over Green Planet