Specialist in tweedehands elektrische auto's

Green Planet Mobility staat voor een groenere toekomst. Een toekomst waarin elektrische auto’s en waterstofauto’s de standaard zijn. Meer en meer worden wij met onze neus op de feiten gedrukt dat wij met elkaar stappen moeten ondernemen om het klimaat en daarmee onze planeet te redden. En dat redden begint bij onszelf. De grote impact zit hem in de personenmobiliteit. Dit is onze expertise en wij kunnen iedereen helpen de stap te maken naar zero-emission.

Het doel van Green Planet Mobility
Green Planet Mobility staat voor 100% groen, 0% emissie. Wij bieden dus alleen auto’s aan met een elektromotor met de energieopslag in batterijen of op waterstof. Door te kiezen voor een occasion realiseer jij een betaalbare grote impact op de emissiereductie. Zo dragen we iets bij aan de natuur en het afremmen van de uitstoot van schadelijke stoffen. Samen bouwen we aan een groenere toekomst. Voor onszelf en voor de generaties na ons. Als iedereen zijn steentje bijdraagt dan kunne wij met elkaar grote groene stappen zetten. Ons doel is om deze zero-emissie auto’s voor iedereen toegankelijk te maken.

Meer informatie

Voordelen van kopen via Green Planet Mobility

Neem contact op
Wil je graag contact met ons opnemen? Dat kan! Onze specialisten staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Snel een antwoord op jouw vraag? Neem dan telefonisch contact met ons op via 085-7603441 of via WhatsApp. Mailen kan ook op mobility@greenplanet.nl. Bekijk onze contactpagina voor meer informatie

Meer informatie

Over Green Planet
Bij Green Planet in Pesse kunnen weggebruikers slimmer en schoner tanken. Want naast de traditionele brandstoffen zijn er ook meer duurzame, schone en energieneutrale alternatieven te vinden. Green Planet loopt als tankstation voorop als het gaat om duurzaam en bewust rijden. Dit doen wij door samen met verschillende partners allerlei innovatieve ideeën rondom onder meer elektrisch rijden en waterstof te ontwikkelen. Bij Green Planet kunnen bezoekers daarnaast gebruik maken van diverse andere faciliteiten. Zo zijn er vergaderruimtes, gratis flexwerkplekken, is er een shop en biedt ook de horeca verschillende mogelijkheden.

Meer over Green Planet