Zo groen mogelijk rijden: dat is waar we bij Green Planet en Green Planet Mobility naar streven. Want als we ergens impact kunnen maken is dat wel binnen de (personen)mobiliteit. Door groene(re) keuzes te maken, werken we samen aan het terugbrengen van de uitstoot van schadelijke gassen. Kies ook voor doen, kies voor groen!

Transport
Bij Green Planet werken we aan verschillende projecten waarin transport een grote rol speelt. Samen met tal van partners en transportbedrijven kijken we hoe we (zwaar) transport zo duurzaam en schoon mogelijk kunnen maken. Daarvoor maken we zoveel mogelijk duurzame(re) brandstoffen beschikbaar en hebben we adviseurs die graag meedenken over hoe jij een stap in de groene richting kunt zetten.

Meer over de mogelijkheden

Truckersparadijs
Maar we doen meer. We willen namelijk niet alleen dat je bij Green Planet fijn en/of groen kunt tanken, we willen ook dat je hier na een dag onderweg kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Want als je de hele dag alert moet zijn, verdien je het om af en toe een paar stappen terug te kunnen zetten. Dat kan bijvoorbeeld in ons BIGtruck Café, waar je na werktijd even kunt ontspannen, jezelf kunt opfrissen of een wasje kunt draaien.

Meer over ons BIGtruck Café

Green Planet Mobilty
Zero-emissie rijden voor iedereen beschikbaar maken: dat is het doel van Green Planet Mobility. Want emissievrij rijden moet voor iedereen betaal- en bereikbaar zijn.

Kopen of leasen
Met Green Planet Mobility helpen wij particulieren en zakelijke rijders met het hele traject: van de keuze voor een zero-emissie voertuig (een voertuig zonder uitstoot), de aanschaf en het uiteindelijke gebruik. Via onze online showroom kun je een emissievrije auto kopen. Zakelijke rijders kunnen ook kiezen voor lease. We doen er alles aan om de aanschaf van een zero-emissie voertuig voor jou zo makkelijk mogelijk maken. Want zeg nou zelf: deze nieuwe wereld is al ingewikkeld genoeg.

Meer over Green Planet Mobility

Neem contact op
Heb je vragen over Green Planet Mobility? Interesse in het kopen of leasen van een emissievrije auto? Neem dan contact op met onze specialisten via mobility@greenplanet.nl.

Over Green Planet
Bij Green Planet in Pesse kunnen weggebruikers slimmer en schoner tanken. Want naast de traditionele brandstoffen zijn er ook meer duurzame, schone en energieneutrale alternatieven te vinden. Green Planet loopt als tankstation voorop als het gaat om duurzaam en bewust rijden. Dit doen wij door samen met verschillende partners allerlei innovatieve ideeën rondom onder meer elektrisch rijden en waterstof te ontwikkelen. Bij Green Planet kunnen bezoekers daarnaast gebruik maken van diverse andere faciliteiten. Zo zijn er vergaderruimtes, gratis flexwerkplekken, is er een shop en biedt ook de horeca verschillende mogelijkheden.

Meer over Green Planet