“Onderwerpen als duurzaamheid, techniek en transport vond ik altijd al interessant. Toen ik een afstudeeropdracht zocht en de opdracht van Green Planet las, dacht ik: dit wil ik. Het gaf mij de mogelijkheid om in de diepte te duiken. Ook kreeg ik veel ruimte. Zo mocht ik bijvoorbeeld bij gesprekken zijn of bij bedrijven op bezoek.”

“Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde gaf ik een presentatie over duurzame logistiek in de binnenstad. De afstudeeropdracht van Green Planet ging over de beweegredenen en de belemmeringen die bij transporteurs en verladers spelen om de overstap naar waterstof te maken. Een mooi vervolg op die presentatie dus.

Tijdens mijn stage heb ik veel ervaring kunnen opdoen en heel veel geleerd. Daar kreeg ik ook alle kans toe. Ook had ik een goede begeleider. Of er ook mindere punten waren? Ik kan er eigenlijk geen bedenken. Het was een heel goede en fijne stage. Ik vind vooral dat ik geluk heb gehad met zo’n plek.”

“Na mijn stage heb ik ruim een jaar bij Green Planet gewerkt als Adviseur New Energy. Ook dat beviel heel goed. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om mij te richten op de master Sustainable Energy System Management. Maar ik sluit niet uit dat ik ooit weer terugkom bij Green Planet.”

Emile Keuter

Emile Keuter

Bedrijfskunde
Alle studenten bij Green Planet