“Tijdens mijn afstudeerstage op de administratie kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden en taken en alle ruimte om mij te ontwikkelen en om aan te geven wat ik wilde leren. Green Planet is een klein bedrijf. Die korte lijnen werkten heel fijn.”

 

“Ik was op zoek naar een afstudeerstage, toen een docent van mij vertelde over Green Planet. Hij had goede ervaringen. Andere studenten van hem hadden hier stage gelopen en waren erg tevreden. Green Planet is een innovatief bedrijf, dat trok me aan. Er waren op dat moment helaas geen stagevacatures. Toch heb ik een bericht gestuurd. Ik kon al snel op gesprek komen. Het klikte, dus nog tijdens dat gesprek hebben we al afspraken gemaakt over de stage. Het ging lekker vlot.”

“Van het verwerken van facturen tot het boeken van de voorraad: het mooie aan stagelopen bij Green Planet is dat iedere dag anders is. Fijn, want een gevarieerde stage is het meest leerzaam. Ook zat er een mooie opbouw in de stage. Ik kreeg steeds meer verantwoordelijkheden. Het is mij goed bevallen. Zo goed, dat ik aan het einde van mijn stage de intentie heb uitgesproken dat ik hier graag wilde blijven.”

Stefan Zandbergen

Stefan Zandbergen

Finance & Control
Alle studenten bij Green Planet