Medewerkster Interieurverzorging/ Huishoudelijk werk (8 uur)

Als interieurverzorgster zorg jij ervoor dat klanten in een nette en aantrekkelijk omgeving terechtkomen. Je verricht schoonmaakwerkzaamheden, vervult de huishoudelijke taken en zorgt dat alle voorraad aangevuld is en blijft. Ben jij zelfstandig, nauwkeurig en op zoek naar een leuke en afwisselende baan? Lees dan vooral verder!

Misschien ben jij straks verantwoordelijk voor het netjes en aantrekkelijk houden van Green Planet. We zijn op zoek naar een nieuwe medewerkster interieurverzorging/ huishoudelijk werk. We bieden je een functie van 8 uur in de week.

Wat verwachten we van jou?
Jij vindt het leuk om werkzaamheden op het gebied interieur en huishouding te vervullen en je redt je in de verschillende taken die hieronder vallen. Jij zet dan ook altijd je beste beentje voor om ervoor te zorgen dat onze klanten in een nette, verzorgde en aantrekkelijke omgeving komen. Je bent flexibel en niet bang om aan te pakken. Je bent een goede zelfstandige werker, je houdt van afwisseling en bent woonachtig binnen een straal van 10 kilometer van Pesse.

Je taken zullen vooral bestaan uit het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden, schoonmaakwerkzaamheden en het aanvullen van de voorraad. Je ben een goede zelfstandige werker en werkt daarnaast ook nauwkeurig. Ook heb je kennis van hygiëne en zorg je dat dit goed voor elkaar is bij Green Planet.

En wat mag je van ons verwachten?
We bieden je een afwisselende baan, waarin je zelfstandig aan het werk kunt en veel vrijheid krijg. Je komt te werken in een gezellig, sociaal team en bij een bijzonder bedrijf. Green Planet is namelijk veel meer dan alleen een tankstation. We bieden je een salaris dat past bij jouw ervaring en de werkzaamheden die je gaat doen. En doe je je werk goed? Dan verdien je door bonussen extra. Daarnaast bieden wij je ook een reiskostenvergoeding.

Green Planet: Best of both worlds
Green Planet is een uniek multifuel tankstation in Pesse. Dat klinkt misschien ingewikkeld, maar het betekent dat we zowel traditionele, als groene – en dus duurzame – brandstoffen aanbieden. We gaan altijd voor ‘The best of both worlds’. Bij het tanken, in onze shop en horeca en in ons Seats2Meet-gedeelte. Bij ons kunnen gasten namelijk ook vergaderzalen huren of gratis komen flexwerken.

Vragen?
Is de functie als interieurverzorgster echt wat voor jou? We kijken ernaar uit om kennis met je te maken! Stuur je CV en motivatie naar marketing@greenplanet.nl en wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen.