Jij kunt geen genoeg krijgen van een hele rits aan cijfers. Waar anderen door de bomen het bos niet meer zien, ben jij in ‘in control’ en hou jij het overzicht. Hou jij van afwisseling, kun je snel schakelen, weet je prioriteiten te stellen en heb je – minimaal – een hbo-diploma in een financieel-economische richting? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Bij Green Planet zoeken we namelijk een medewerker Accountancy & Administratie. In jouw nieuwe functie voer je niet alleen de financiële administratie van het Green Planet multifuel tank- en laadstation. Omdat we midden in de transitie zitten gaat het om een veelheid van energiedragers van diverse aard. Omdat er enorm veel energie wordt verkocht bij Green Planet gaat het om zeer grote bedragen. De administratieve en boekhoudkundige systemen zijn gereed. Grijp jij de uitdaging aan om ervoor te zorgen dit administratief en boekhoudkundig allemaal onder controle is.

 

 

Wat verwachten we van jou?

Jouw werkzaamheden zijn dus hoofdzakelijk administratief en boekhoudkundig van aard. Je bent daarnaast de ‘rots in de branding’ voor de Shop en de Horeca. Je geeft administratieve ondersteuning aan het Shop- en Horecateam. Mocht de nood hoog zijn, dan spring je bij om een Shop- of Horecadienst te draaien.

Je bent in het bezit van minimaal een hbo-diploma in een financieel-economische richting en goede tot uitstekende kennis van automatiseringssoftware en meerdere geautomatiseerde boekhoudpakketten. Bij voorkeur heb je ten minste 3 jaar werkervaring en ervaring met Exact Online.

En wat mag je van ons verwachten?

Bij Green Planet knokken we samen voor resultaat. We willen een belangrijke positie innemen in de nieuwe wereld van low- en zero-emissie (truck)brandstoffen. In dat proces heeft iedereen een rol: van de collega’s in de shop of horeca tot onze adviseurs en van onze communicatie- en marketingcollega’s tot onze afdeling Accountancy en Administratie. Hoewel je veel werkzaamheden zelfstandig uitvoert, kom je te werken in een mooi team met gedreven collega’s. Jij herkent jezelf in onze missieen je ziet het als een uitdaging om daar een bijdrage aan te leveren.

We geven je veel vrijheid en verantwoordelijkheid en willen graag dat je met veel plezier naar je werk gaat. Werken bij Green Planet geeft je een trots gevoel en maakt je blij. We bieden je – afhankelijk van je werkervaring – een salaris tussen de €2250 en €2750 bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Ook krijg je onder meer een aanvullende prestatiebeloning die op kan lopen tot 15 procent en een zero-emissie auto. Daarnaast is er de Green Planet HR-gids met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?
Green Planet is een uniek multifuel tankstation in Pesse. We gaan altijd voor ‘The best of both worlds’. Dat betekent dat we zowel traditionele, als duurzame low- en zero-emissie brandstoffen aanbieden. Auto’s en vrachtauto’s kunnen bij ons tanken, we hebben een uitgebreide shop, een goede horeca en je kunt bij ons flexwerken en vergaderen in het Seats2Meet-gedeelte.

Vragen?
Klinkt deze vacature als echt iets voor jou? We kijken ernaar uit om kennis met je te maken! Wil je meer weten over deze vacature? Heb je vragen of wil je solliciteren? Neem dan contact op met Edward Doorten (initiatiefnemer van Green Planet) via edward@doorten.nl.