“De sfeer bij Green Planet is heel fijn. Ik mag werken in een goed, leuk en hecht team. Mijn horecacollega’s zijn veelal van mijn eigen leeftijd, waardoor je tijdens het werk ook kunt praten over gezamenlijke interesses. Het is prettig samenwerken, mede doordat je bij iedereen terecht kunt met vragen. Ook krijg je veel mogelijkheden om door te groeien.

 

Werken in de horeca is heel afwisselend. Geen dienst is hetzelfde. We hebben veel vaste klanten. Ook komen er veel mensen uit de buurt. Doordat ik zelf uit Pesse kom, ken ik veel van hen. Leuk om dan even een praatje te kunnen maken. Ik probeer ook altijd bestellingen te onthouden. Zodat als die ene trucker weer langskomt, ik de koffie en gehaktbal al klaar heb staan.

Ik werkte al bij Green Planet, toen ik op zoek moest naar een plek voor mijn afstudeerstage. Ik kon hier naast mijn andere werkzaamheden aan de slag met een leuke afstudeeropdracht en ervaring opdoen op de administratie. Hartstikke leuk! Het heeft ervoor gezorgd dat ik inmiddels werkzaam ben in de shop, horeca, op de administratie en me meer bezig ga houden met facilitaire zaken. Ik word meer de tussenpersoon tussen de verschillende afdelingen.

Verder ben ik binnen de GP Academy verantwoordelijk voor de ondersteuning en coaching. Binnen de GP Academy kunnen medewerkers certificaten halen. Ik ben ervan overtuigd dat de academy medewerkers veel handvatten biedt, waar ze ook in de toekomst baat bij hebben. Ja, je krijgt hier genoeg doorgroeimogelijkheden en kansen.”

Matthijs Veninga

Matthijs Veninga

Algemeen medewerker
Alle gezichten van Green Planet